FUNDRAISING

Fundraising hjælper dig til at realisere dine undersøgelser, projekter og værker eller med at afprøve og eksperimentere i den kunstneriske virksomhed. Publikationen her guider dig gennem processen med at opbygge, målrette og effektivisere dit fundraisingsarbejde.

At skrive en ansøgning er nemt nok, men at skrive en god ansøgning kræver måske mere end du tror.

Denne publikation er både for fundraisernovicen og den erfarne fundraiser. Hvis du hører til den sidste gruppe, vil du sikkert opleve, at du ved en masse i forvejen. Men der er altid

en chance for, at du lærer noget nyt, som er lige præcis dét, der gør din ansøgning til den udvalgte, næste gang du søger.

Det betyder ikke så meget, om du skal fundraise til noget stort eller noget småt, eller om du søger midler til udvikling, projekter eller forretningsidéer. Måske skal du bruge finansiering til at realisere et mindre værk til en udstilling, eller du skal bruge penge til at producere et album. Måske er I flere, der er i gang med at skaffe penge til en festival, eller måske skal I lave en scenekunstnerisk opsætning. Hvad enten du fundraiser stort eller småt, er der nogle grundlæggende ting, du bør have styr på. Det er dem, vi gennemgår i denne håndbog.

Håndbogen er bygget op i seks dele:

  1. Forberedelse
  2. Ansøgning
  3. Budgettering
  4. Øvrige bilag
  5. Når du søger
  6. Andre typer fundraising

Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons License.