På denne side finder du en oversigt over de podcasts, der udkommer fra de videregående kunstneriske uddannelser. I podcasten Rørelser kommer du med indenfor på landets kunstuddannelser og møder de mennesker, der arbejder og studerer her. Hvad rører sig i deres kunstneriske praksisser, forskning og dagligdag, og hvilke rørelser foregår i en bredere forstand mellem uddannelserne og samfundet udenom?

I RMCs podcast værk & projekt / viden & kritik tager undervisere, studerende og professionelle fra musikbranchen aktuelle temaer op til drøftelse. Aldersdiskrimination, imposter syndrome og kunstneriske processer og værkskabelse er noget af det, du kan lytte til i podcasten.

Kunstnerisk Medborgerskab, Kvalitet og Relevans, Kunstnerisk Bæredygtighed og Entreprenørskab som ressource i den kunstneriske praksis er de fire overordnede temaer, der drøftes i podcasten ENTRE DEBAT. Podcasten produceres af CAKI som en del af kunstskolernes fælles indsats for at udvikle entreprenørskab som vidensområde i uddannelserne.