KONTAKT

Leder

Pernille Skov
Email: pernille@caki.dk
Tlf: +45 41 88 25 88
Mobil: +45 27 37 75 67


Pernille Skov er uddannet Mag.art ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, i 2005 samt MA in Modern Art, Goldsmiths College, University of London.

Vækst- og arbejdsbetingelserne for kunstarterne og i den kulturelle sektor er noget, der har interesseret Pernille siden hun som nyuddannet kunsthistoriker startede sin egen virksomhed i den kulturelle sektor. I dag har Pernille ved siden af sit primære virke på CAKI fortsat sin egen virksomhed, hvor hun bl.a. arbejder med undervisning og rådgivning for professionelle kunstnere, fortrinsvis inden for musik og billedkunst, og som rådgiver indenfor forretningsudvikling og finansieringsløsninger for bl.a. kulturelle organisationer og festivaler.

Pernille sidder i en række bestyrelser og advisory boards og er tilknyttet som censor i Kulturministeriets censorkorps såvel som på Københavns Universitet (IKK samt Institut for Informationsvidenskab).

Pernille på LinkedIn


 

Studentermedhjælper

Stine Frøslev-Thomsen
Email: stine@caki.dk


Til daglig studerer Stine på kandidaten i Informationsvidenskab og Kulturformidling på Institut for Kommunikation ved Københavns Universitet. I forbindelse med sine studier har hun haft fag som Kulturel innovation og Design & formidling. Stine har deltaget i et udvekslingsprogram mellem Københavns Universitet og University of Edinburgh. 

Stine er uddannet BA i Informationsvidensvidenskab og Kulturformidling ved Københavns Universitet, 2021.

På CAKI er vi overbeviste om, at Stine kommer til at drive det vidt, og vi glæder os over den tid, vi har hende her hos os.

Stine på LinkedIn

 

 

 


 

Kontoradresse

Rytmisk Musikkonservatorium
Leo Mathisens Vej 1 – 1437 København K

Tlf. 4188 2588

E-mail: caki@caki.dk


 

 

Faktureringsoplysninger

Det Jyske Musikkonservatorium
Skovgårdsgade 2C
8000 Aarhus
Att. CAKI / Pernille Skov
CVR-nr. 32471811

EAN-nr. 5798000793811

Der kan kun faktureres elektronisk til CAKI.


 

Find vej

Metro:
Tag metroens linje M1 eller M2 og stå af ved Kongens Nytorv St. eller Christianshavn St.

Bus:
Tag bus 2A fra Christianhavns St. Du kan også tage havnebus 992 og stå af ved Refshaleøen (Refshalevej) Se mere på Rejseplanen eller Movias hjemmeside.

Bil:
Det let at finde parkeringspladser ved Rytmisk Musikkonservatorium, men vær opmærksom på parkeringsafgift.


 

CAKI - Center for anvendt kunstnerisk innovation

 

CAKI