ØKONOMISTYRING

CAKI er i øjeblikket i gang med at færdiggøre denne publikation. I mellemtiden har vi uploadet links til andre steder, hvor du kan få viden om, hvordan du bogfører, laver regnskab, finder vej i skat og moms m.m. 

I udgivelsen ‘Få styr på bøvlet’ får du en guide til, hvordan du arbejder med bogføring og regnskab i mindre virksomheder:

Få styr på bøvlet

Som kunstner kan det sommetider være svært at placere din indkomst i forhold til skattelovgivningens standarder. ‘Kunstnerens Beskatning’ er vejledning, som med sikker og kærlig hånd guider dig gennem skattereglerne:

Kunstnernes Beskatning 2018

Unikke kunstværker er omfattet af særlige regler for moms. Billedkunstnernes Forbund har skrevet denne vejledning, der beskriver momsregistrering, almindelig moms og kunstnermoms:

BKF vejledning: Kunstnermoms

Og husk: du er altid velkommen til at få personlig rådgivning på CAKI, når der er spørgsmål om økonomi, du finder svære.

HENT PUBLIKATION

Hent Økonomistyring

OBS: Publikation er under opdatering, og en ny version vil snart være tilgængelig.

PUBLIKATIONER OG MINIGUIDES

CAKI har udgivet en række publikationer og miniguides, der hjælper i opstarten af din kunstneriske virksomhed. Du kan blandt andet læse om opstarten, fundraising, portfolio og meget mere.

SE PUBLIKATIONER
SE MINIGUIDES