ØKONOMISTYRING

CAKI er i øjeblikket i gang med at færdiggøre denne publikation. I mellemtiden har vi uploadet links til andre steder, hvor du kan få viden om, hvordan du bogfører, laver regnskab, finder vej i skat og moms m.m. 

I udgivelsen ‘Få styr på bøvlet’ får du en guide til, hvordan du arbejder med bogføring og regnskab i mindre virksomheder:

Få styr på bøvlet

Som kunstner kan det sommetider være svært at placere din indkomst i forhold til skattelovgivningens standarder. ‘Kunstnerens Beskatning’ er vejledning, som med sikker og kærlig hånd guider dig gennem skattereglerne:

Kunstnernes Beskatning 2020

Unikke kunstværker er omfattet af særlige regler for moms. Billedkunstnernes Forbund har skrevet denne vejledning, der beskriver momsregistrering, almindelig moms og kunstnermoms:

BKF vejledning: Kunstnermoms

Og husk: du er altid velkommen til at få personlig rådgivning på CAKI, når der er spørgsmål om økonomi, du finder svære.

HENT CAKIS MINIGUIDE HER

CAKI Miniguide til momsreglerne

CAKI Miniguide til skat

CAKI har udgivet en række publikationer og miniguides, der hjælper i opstarten af din kunstneriske virksomhed. Du kan blandt andet læse om opstarten, fundraising, portfolio og meget mere.

SE PUBLIKATIONER
SE MINIGUIDES