SPRING 2.0

Et kursus i professionalisering, idekvalificering og iderealisering for kandidatstuderende ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. 

Ved at bruge rammen af en forretningsmodel er formålet at udvikle de studerendes faglige profil gennem et projekt eller en forretningsidé.

Kurset er udviklet i samarbejde med uddannelsesplanlæggere fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og det er en del af curriculum for kandidatstuderende. Kurset udbydes både på dansk og engelsk.

Det består af en 2 x 2 timers introduktion, en workshop i fundraising, et kursus i forhandling og prissætning, et mentorprogram og et afsluttende oplæg, hvor de studerende skal pitche egne forretningsmodeller.

Det første modul introducerer de studerende til forskellige forretningsmodeller og metoder, der kan bruges i den professionelle udvikling som kunstner.

Workshoppen fokuserer på indholdet og udvikling af de studerendes forretningsmodeller i forhold til finansiering, efterfulgt af et kursus i forhandling og prissætning, hvor eleverne lærer at indstille og forhandle prisen for deres ydelser eller produkter.

Endelig vil de studerende blive parret med en mentor, som vil vejlede og hjælpe dem i deres professionalisering.

I den endelige pitching session, skal de studerende pitche deres forretningsmodeller foran et panel bestående af fagfolk.

Kurset er en videreudvikling af CAKI-kurset SPRING, der beskæftigede kvindelige studerende i iværksætteri under og efter deres studier.

Kurset er udviklet af CAKI i samarbejde med Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

HVOR

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

HVORNÅR

2015

UNDERVISERE

Interne og eksterne undervisere

KONTAKT

For mere information kontakt CAKI:
Telefon: 41 88 25 88
E-mail: caki@caki.dk