Karrieredage: Blik på fremtidsmuligheder og -udfordringer i et kunstnerskab

Læs med i den nye tilføjelse til ENTRE Case samling om Syddansk Musikkonservatoriums initiativ ‘Karrieredag’. Karrieredagen er blevet et vigtig element i SDMK’s arbejde med kunstnerisk entreprenørskab og konservatoriets fokus på et bæredygtigt arbejdsliv.

”Det handler om udvikle forståelsen for, hvad entreprenørskab er for en størrelse. Hvad er kunstnerisk bæredygtighed, hvad handler det om? Faget entreprenørskab har også været igennem nogle forskellige bølger. Det var sådan en nærmest CBS-tænkning i starten – music management om du vil, – og der har været en boot camp-periode, men nu er det nok mere en længerevarende ting, vi skal have fat i. Nu står vi et sted, hvor det må handle om at afdække den enkeltes musikerskab eller kunstnerskab og finde ud af, hvad det går ud på, for så at give redskaberne til at støtte op omkring det.”

 

Christina Holm Dahl er adjunk og koordinator for Kunstnerisk Entreprenørskab samt underviser i Kunstnerisk Udviklingsvirksomhed på Syddansk Musikkonservatorium. 

Læs hele casen her