ENTRE DEBAT SPECIAL: “Har vi overset fejlens værdi i jagten på det nemme film-fix?” med filminstruktør Carina Randløv.

I denne Entre debat special giver Carina mikrofonen til en række kunstnere og brancheeksperter, som hver især giver deres bud på fejlens potentiale og forsøger at pege på, hvordan vi kan give det vovede og afvigende mulighed for at finde plads i algoritmekøen.

Hør kunstnerduoen Astrup/Bordorff, dramatiker og forfatter Line Knutzon, medieekspert Katrine K. Pedersen, filmanmelder Nanna Frank Rasmussen, rektor for Den Danske Filmskole Tine Fischer, filmkonsulent Frank Piasecki Poulsen, tidligere redaktør i DR Kultur og Samfund Jesper Skaaning, Carina Randløv selv og billedkunster og professor på Nordland Kunst-og Filmhøjskole Katya Sander. Det hele modereres af Oliver Stilling, kulturjournalist og redaktør på Føljetons ‘Et hul i markedet’.

Optagelserne stammer fra live arrangementet på Den Danske Filmskole d. 15. september 2022. Lydkvaliteten er noget ringe – det beklages. Vi håber det gode indhold kompenserer. Carina var vært for arrangementet og afsnittets voice over er Pernille Skov fra CAKI.

Lyt med her