EntreNord Publikation 2014

Konferencepublikationen EntreNord 2014 – Entreprenørskab for kreative og kunstneriske uddannelser i Norden.

Konferencepublikationen EntreNord 2014 er en opsamling på resultater, erfaringer og anbefalinger fra EntreNord-konferencen, der blev afholdt af CAKI, KreaNord og Karlbak i den 13. – 14. november 2014 på Holmen i København.

Konferencen fandt sted under titlen ‘Teach the Teacher’, og de to dage havde hver sit tema: Interdisciplinarity og Assessment & Evaluation. Deltagere fra alle nordiske lande var repræsenteret til at drøfte, hvordan fremtidens kunstneriske uddannelser skal fremme entreprenørskab og kunstnerisk innovation.

Publikationen indeholder blandt andet:

  • En sammenfatning af workshops
  • Uddybning af EntreNord-cases
  • Uddybning af EntreNord-breakout sessions
  • Opsamling af EntreNord-keynotes
  • Videoer og præsentationer

Hensigten med publikationen er at synliggøre og udpege fremtidige indsatsområder for entreprenørskab på de kunstneriske og kreative uddannelser i Norden. De præsenterede cases og breakout sessions kan således danne inspiration for undervisere på tværs af Norden. Udfordringerne eksemplificeres med relevante modeller til undervisning og rådgivning i entreprenørskab.

Læs også:

EntreNord Konferencepublikation 2012, der samler op på den første EntreNord Konference, der blev afholdt i november 2012.

HENT PUBLIKATION

Hent EntreNord Publikation 2014

PUBLIKATIONER OG MINIGUIDES

CAKI har udgivet en række publikationer og miniguides, der hjælper i opstarten af din kunstneriske virksomhed. Du kan blandt andet læse om opstarten, fundraising, portfolio og meget mere.

SE PUBLIKATIONER
SE MINIGUIDES

 

EntreNord Publikationen er et opdrag fra KREANORD og udarbejdes sammen med Karlbak.