EntreNord Publikation 2014

Konferencepublikationen EntreNord 2014 – Entreprenørskab for kreative og kunstneriske uddannelser i Norden.

Konferencepublikationen EntreNord 2014 er en opsamling på resultater, erfaringer og anbefalinger fra EntreNord-konferencen, der blev afholdt af CAKI, KreaNord og Karlbak i den 13. – 14. november 2014 på Holmen i København.

Konferencen fandt sted under titlen ‘Teach the Teacher’, og de to dage havde hver sit tema: Interdisciplinarity og Assessment & Evaluation. Deltagere fra alle nordiske lande var repræsenteret til at drøfte, hvordan fremtidens kunstneriske uddannelser skal fremme entreprenørskab og kunstnerisk innovation.

Publikationen indeholder blandt andet:

  • En sammenfatning af workshops
  • Uddybning af EntreNord-cases
  • Uddybning af EntreNord-breakout sessions
  • Opsamling af EntreNord-keynotes
  • Videoer og præsentationer

Hensigten med publikationen er at synliggøre og udpege fremtidige indsatsområder for entreprenørskab på de kunstneriske og kreative uddannelser i Norden. De præsenterede cases og breakout sessions kan således danne inspiration for undervisere på tværs af Norden. Udfordringerne eksemplificeres med relevante modeller til undervisning og rådgivning i entreprenørskab.

EntreNord Publikationen er et opdrag fra KREANORD og udarbejdes sammen med Karlbak.

Læs også:

EntreNord Konferencepublikation 2012, der samler op på den første EntreNord Konference, der blev afholdt i november 2012.

HENT PUBLIKATION

Hent EntreNord Publikation 2014

PUBLIKATIONER OG MINIGUIDES

CAKI har udgivet en række publikationer og miniguides, der hjælper i opstarten af din kunstneriske virksomhed. Du kan blandt andet læse om opstarten, fundraising, portfolio og meget mere.

SE PUBLIKATIONER
SE MINIGUIDES