Ved ENTRE DEBAT LIVE taler vi om omverdensrelationer til de kunstnerskaber, pædagogiske praksisser og de kunstneriske udviklingsvirksomheder, der finder sted på de kunstneriske uddannelser.

Ved denne fjerde begivenhed i rækken skal vi tale om kunstnerskaber  i partnerskaber – hvad er de og hvad kan de? Vi har invitere et tværfagligt panel til at sammen over temaet ‘Kunstnerskaber i Partnerskaber’. Samtalen modereres af Pernille Skov fra CAKI, og paneldeltagerne vil snart blive annonceret. 


DAGENS GÆSTER

Mere info følger.

 


OM ENTRE DEBAT LIVE

Som underviser, forsker eller studerende på en kunstskole må vi spørge os selv, hvad kvalitet og relevans er i den kunstneriske praksis og virksomhed, og hvorledes dette stiller sig i relationen til en omverden.

For at understøtte og udvikle disse refleksioner har vi inviteret en række samtalepartnere, der på forskellig vis er i berøring med de kunstneriske uddannelser og den kulturelle sektor bredere set, til at drøfte spørgsmålet om omverdensrelationer i kunstnerskabet og den kunstneriske virksomhed.

ENTRE DEBAT LIVE er en del af ENTRE-programmet, der understøtter udviklingen af entreprenørskab som vidensområde på de videregående kunstneriske uddannelser.

REGISTRE

Send os dit navn, hvilken kunstskole du er tilknyttet og om du deltagere IRL eller online.

Skriv til CAKI@CAKI.DK

 

AKTUELT

Se skolernes fælles program her.

ENTRE DEBAT LIVE 2 - 'Samfundsudviklende kunstnerskaber', som finder sted d. 24/9-2021 kl.10-12.

ENTRE SEMINAR 2 - 'At undre sig: Entreprenørskab som kunstnerisk udviklingspraksis', der finder sted d. 4/10-2021 kl.10-12.

ENTRE DEBAT LIVE 3 - 'Kunstnerskaber i omverdensrelationer', der finder sted d.8/10-2021 kl.10-12.

MASTERCLASS on Knowledge transfer w. Georg Russegger, der finder sted d.8/10-2021 kl. 13-16.

ENTRE SYMPOSIUM 4 - KUNSTNERSKABER I PARTNERSKABER', der finder sted d. 26/11-2021 kl.10-16.

ENTRE

Læs mere om ENTRE programmet her.

Kontakt

pernille@caki.dk // +45 27 37 75 67