Ved ENTRE DEBAT LIVE taler vi om omverdensrelationer til de kunstnerskaber, pædagogiske praksisser og de kunstneriske udviklingsvirksomheder, der finder sted på de kunstneriske uddannelser.

Årets tredje og sidste ENTRE DEBAT LIVE finder sted d.3. november 2022 i Aarhus med CAKI som vært. Deltagerne vil blive offentliggjort løbende.


Gæster

TBA.


Om ENTER DEBATE LIVE

Som underviser, forsker eller studerende på en kunstskole skal vi spørge os selv, hvad kvalitet og relevans er i den kunstneriske praksis og virksomhed, og hvordan denne står i forhold til omverdenen?

Til at understøtte og udvikle disse refleksioner har vi inviteret en række samtalepartnere, som på forskellig vis er i kontakt med de kunstneriske uddannelser og kultursektoren bredere, til at drøfte spørgsmålet om eksterne relationer i kunsten og den kunstneriske virksomhed. ENTRE DEBATE LIVE er en del af ENTRE-programmet, der understøtter udviklingen af ​​entreprenørskab som vidensfelt på de videregående kunstneriske uddannelser.

Værterne for temaerne er undervisere fra ENTRE-netværket, der arbejder med entreprenørskab som vidensområde på de kunstneriske uddannelser. Læs mere om det ENTRE-indsatsen her.

KOMMENDE BEGIVENHEDER 2022

ENTRE SEMINAR - OMVERDENSPERSPEKTIVER,15. september 2022, kl. 10-16, Odense

KUNSTUDDANNELSERNE & FREMTIDENS KULTURLIV, Konference 29. oktober, København

ENTRE DEBAT LIVE 7 - KUNSTNERISK ENTREPRENØRSKAB, 3. november 2022, kl.15-17, Aarhus

ENTRE SEMINAR - DET PERSONLIGE LEDERSKAB,  24. november 2022, kl.10-16, Aarhus

Se tidligere begivenheder her

ENTRE

Læs mere om ENTRE programmet her.

KONTAKT

pernille@caki.dk // +45 27 37 75 67