ARRANGEMENTET ER AFLYST PGA SYGDOM

Ved ENTRE DEBAT LIVE taler vi om de bæredygtige arbejdsliv. 

Publikum, målgrupper og communities er vigtige relationer i den bæredygtige kunstneriske virksomhed. Det skal vi tale i den næste ENTRE DEBAT LIVE, der finder sted på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus mandag d.12. december.

For mange kan det være en udfordring at formidle det kunstneriske arbejde til en særlig målgruppe, Også opgaven med at skabe forbindelse til et publikum eller opbygge et community – et fællesskab – omkring det kunstneriske projekt kan være en stor opgave. Det samme gælder arbejdet med egen booking og i det hele taget finde steder, hvor man kan udføre det kunstneriske arbejde.

Der er heldigvis hjælp at hente!

Med i panelet er Lene Struck-Madsen, leder af Applaus, en organisation der arbejder med at fremme publikumsudvikling i dansk kulturliv, og Thea Vesti Pedersen, der er udover at være klassisk guitarist og underviser på Det Jyske Musikkonservatorium, gennem mange år har drevet sin egen virksomhed og kender til udfordringerne med at udvikle et kundegrundlag for den kunstneriske praksis. Samtalen modereres af Christina Holm Dahl, facilitator på ENTRE seminarerne og underviser på Syddansk Musikkonservatorium.

I panelet drøfter de spørgsmålet om publikum, målgrupper og det at skabe et community omkring det kunstneriske virke. Det er gratis at deltage – du skal bare møde op på Klubscenen på Det Jyske Musikkonservatorium mandag d.12. december kl.15.00.

Vel mødt!


Gæster

Lene Struck-Madsen er leder af Applaus.

Applaus er en selvejende institution, der arbejder for at fremme arbejdet med publikumsudvikling i det danske kulturliv. Det gør de gennem undersøgelser, undervisning og ved at dele viden om publikumsudvikling på tværs af kultursektoren.

Applaus har bl.a. udgivet en række rapporter og undersøgelse, som du kan finde på deres hjemmeside: Applaus

 

Thea Vesti Pedersen er klassisk guitarist med en solistuddannelse fra Danmark og Spanien, Hun har en uddannelse i kunst- og kulturledelse og underviser på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun siden 2013 været med til at udvikle kunstnerisk entreprenørskab.

En interesse i et kommunikation med publikum gennem deltagelse og inddragelse har sammen et ønske om at skabe nye og innovative platforme for klassisk musik været et gennemgående spor i hendes virke. Det samme gælder samarbejde på tværs af genrer og kunstarter, og hun har været kunstnerisk leder i en række projekter i samarbejde med kunstnere som Andrea Pellegrini, Martin Hall, Ursula Andkjær Olsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Kristina Holgersen, Teitur, Signe Klejs m.fl.

Thea er en aktiv udøvende kammermusiker med base i ensemblerne Lydenskab og Den Danske Guitarkvartet og i duoer med Andrea Pellegrini og Jesper Busk Sørensen.

www.theavestipedersen.dk


Om ENTER DEBATE LIVE

ENTRE DEBAT LIVE er en del af ENTRE-programmet, der understøtter udviklingen af ​​entreprenørskab som vidensfelt på de videregående kunstneriske uddannelser.

Læs mere om det ENTRE-indsatsen her.

KOMMENDE EVENTS 2022

Ingen planlagt events foreløbigt. 

Se tidligere begivenheder her

ENTRE

Læs mere om ENTRE programmet her.

KONTAKT

pernille@caki.dk // +45 27 37 75 67