SAVE THE DATE

Vi er glade for at kunne præsentere vores tredje oplægsholder til ENTRE DEBAT LIVE: Christina Wilson

Christina Wilson er formand for bestyrelsen på Museet for Samtidskunst og bestyrelsesmedlem på Brandts. Hun har også siddet i bestyrelsen for Det Kgl. Teater og i Etisk Råd, været programdirektør for Art Week Cph, og så er hun konsulent for Atelierprogrammet i Bikubenfonden og i Overgadens INTRO-program. Derudover arbejder hun som selvstændig konsulent med fokus på opbygning af den kunstneriske virksomhed, og så er hun aktuelt i gang med at skrive en bog om kunstnerens arbejdsliv.  Christina Wilson er uddannet i kunsthistorie fra Københavns Universitet og har en diplomuddannelse i kulturledelse.

DATO: d.3.november 2020 kl. 10.00-16.00
STED: Holmen / online

For tilmelding til dagen, skriv til caki@caki.dk

OM ENTRE DEBAT LIVE:

ENTRE DEBAT LIVE har fokus på, hvordan undervisere på kunstskolerne kan forstå omverden i form af de kulturpolitiske strømninger, hvordan forskellige fonde arbejder med at kvalitetsvurdere og hvordan begrebet kvalitet kan fortolkes. Du kan læse meget mere her.

Du kan også lytte med til podcast-serien ENTRE DEBAT, der debatterer fire temaer: Kunstnerisk Medborgerskab, Kvalitet og Relevans i den kunstneriske virksomhed, Kunstnerisk virksomhed og Entreprenørskab som ressource i den kunstneriske praksis.