SAVE THE DATE
Vi er glade for at kunne præsentere vores sjette oplægsholder til ENTRE DEBAT LIVE: Anna Weber Henriksen

Anna Weber Henriksen er billedkunstner og med-grundlægger af Spirefestival. Siden 2010 har Spirefestival inviteret kunst- og kulturinteresserede fra hele landet ‘ud på landet og ind i kunsten’. Festivalen arbejder med et tværkunstnerisk program, der sidestiller koncertoplevelser med billede- og installationskunst, litteratur, video, teater og performance. Festivalen har en bæredygtig profil, der blandt andet udtrykkes gennem egen økologiske køkkenhave, der leverer grøntsager til festivalens køkken. Spirefestival har gennem årene udviklet og konsolideret deres samarbejde med Holbæk kommune. Festivalens samarbejdsrelationer vil være udgangspunktet for samtalen i forbindelse med ENTRE DEBAT LIVE.

Anna Weber Henriksen er billedkunstner og uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2018. Hun driver i dag sin egen kunstneriske virksomhed.

DATO: d.3.november 2020 kl. 10.00-16.00
STED: Holmen / online

For tilmelding til dagen, skriv til caki@caki.dk

OM ENTRE DEBAT LIVE:

ENTRE DEBAT LIVE har fokus på, hvordan undervisere på kunstskolerne kan forstå omverden i form af de kulturpolitiske strømninger, hvordan forskellige fonde arbejder med at kvalitetsvurdere og hvordan begrebet kvalitet kan fortolkes. Du kan læse meget mere her.

Du kan også lytte med til podcast-serien ENTRE DEBAT, der debatterer fire temaer: Kunstnerisk Medborgerskab, Kvalitet og Relevans i den kunstneriske virksomhed, Kunstnerisk virksomhed og Entreprenørskab som ressource i den kunstneriske praksis.