SAVE THE DATE
Vi er glade for at kunne præsentere vores femte oplægsholder til ENTRE DEBAT LIVE: Rasmus Stolberg

Rasmus Stolberg er bassist og manager i bandet Efterklang. Sammen med Efterklang startede han pladeselskabet Rumraket, da gruppen udgav deres debut-ep ’Springer’ i 2003. I dag udgives Efterklang af det engelske pladeselskab 4AD og de er som sangskrivere tilknyttet forlaget Sony/ATV, men det er stadig Rumraket, der producerer, ejer og licenserer Efterklangs musik. Stolberg er også medgrundlægger af The Lake Radio og Fonden The Lake; han er med-initiativtager til Badesøen Festival og Brodie Sessions, og en aktivt all-round kulturel entreprenør. Rasmus Stolberg er uddannet Music Manager fra Rytmisk Musikkonservatorium.  

DATO: d.3.november 2020 kl. 10.00-16.00
STED: Holmen / online

For tilmelding til dagen, skriv til caki@caki.dk

OM ENTRE DEBAT LIVE:

ENTRE DEBAT LIVE har fokus på, hvordan undervisere på kunstskolerne kan forstå omverden i form af de kulturpolitiske strømninger, hvordan forskellige fonde arbejder med at kvalitetsvurdere og hvordan begrebet kvalitet kan fortolkes. Du kan læse meget mere her.

Du kan også lytte med til podcast-serien ENTRE DEBAT, der debatterer fire temaer: Kunstnerisk Medborgerskab, Kvalitet og Relevans i den kunstneriske virksomhed, Kunstnerisk virksomhed og Entreprenørskab som ressource i den kunstneriske praksis.