Hvis du vil realisere et projekt, der involverer andre fagligheder end din egen, kan du søge støtte fra CAKIs projektstøttepulje til tværkunstneriske projekter. 

Hvis dit kunstneriske projekt bygger på et samarbejde med kunststuderende fra en anden faglighed end din egen, kan du søge om penge fra CAKI. Hvert år uddeler CAKI nemlig projektstøtte på op til 15.000 kr. til studerende, der i mødet med andre fagligheder kaster nyt lys over deres eget udtryk og kunstneriske proces.

Formålet med projektstøtten er at fremme samarbejdet på tværs af de kunstneriske uddannelser og styrke de studerendes interesse for det tværkunstneriske arbejde og dets læringsudbytte.

At indgå i et tværkunstnerisk samarbejde kan gøres på mange måder, og det er helt op til dig, hvordan du vælger at gøre det. For at projektet skal komme i betragtning, skal det involvere andre kunstneriske fagligheder end din egen, være nytænkende, fokusere på proces, metode og formidling, og være reflekteret over sin relevans for andre studerende.

I vores projektarkiv kan du læse om de meget forskellige projekter, der har modtaget støtte fra CAKI.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på caki@caki.dk og arrangere et møde.

Læs mere om CAKIs projektstøtteordning og ansøgningsprocessen her.

Billede: Søren Rye & William Wivel – Animisme & Objekter