ENTRE DEBAT LIVE – OM KVALITET, RELEVANS OG OMVERDENSFORSTÅELSE PÅ DE KUNSTNERISKE UDDANNELSER

Hvad er kvalitet og relevans i den kunstneriske virksomhed, og hvad navigerer vi efter, når vi søger at fremkalde og udvikle de studerendes kunstneriske potentiale?

Spørgsmålet om kunstnerisk kvalitet og relevans er grundlag for, hvem der bliver optaget på en kunstuddannelse.

Kvalitet og relevans udgør fundamentet for den daglige undervisning på en kunstskole.

Kvalitet og relevans bedømmes, når de studerende tager afgang fra skolerne.

I ENTRE DEBAT LIVE spørger vi, hvad det afsæt, vi som undervisere har for kvalitet og relevans i undervisningen, tilbyder de studerende og den kunstneriske virksomhed, de skal bedrive, når de dimitterer fra en kunstskole.

Vi kommer bl.a. til at drøfte, hvordan vi som undervisere på kan forstå de kulturpolitiske strømninger i vores omverden og deres påvirkning af kvalitetsbegrebet; vi får aftagerperspektiv på, hvordan der arbejdes med kvalitetsvurdering og hvordan begrebet kvalitet kan fortolkes; og vi sætter fokus på samtalen mellem underviser, institution og omverden. 

Sæt kryds i kalenderen d.3. november 2020 kl. 10 – 16, hvor vi holder ENTRE DEBAT LIVE på Holmen. Der vil også være live stream fra dagen.

PRAKTISK

ENTRE DEBAT LIVE afholdes på Rytmisk Musikkonservatorium på Holmen og er for alle undervisere ved de kunstneriske uddannelser. Det er gratis at deltage, men du bedes tilmelde dig ved at sende en mail til caki@caki.dk

Hvis din skole ikke dækker dine rejseudgifter i forbindelse med din deltagelse på symposiet, er det muligt at få dine transportudgifter dækket. For mere info, send en mail til pernille@caki.dk eller ring til Pernille Skov +45 27 37 75 67.

Følg med her på siden for opdateret program.

 

TILMELDNING

ENTRE DEBAT LIVE afholdes på Rytmisk Musikkonservatorium på Holmen og er for alle undervisere ved de kunstneriske uddannelser.

Det er gratis og deltage, men du bedes tilmelde dig ved at angive deltagelse ved fremmøde eller live streamning på mail til caki@caki.dk

PROGRAM

TBA

PRÆSENTATIONER

TBA

ENTRE

Læs mere om ENTRE-indsatsen og arbejdsgruppen for entreprenørskab på de kunstneriske uddannelser her.

For mere information, kontakt pernille@caki.dk

KONTAKT

pernille@caki.dk // +45 27 37 75 67