ENTRE DEBAT LIVE 8. september i Odense

Årets anden ENTRE DEBAT LIVE finder sted 8. september 2022 på Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Samtalen bliver også optaget og efterfølgende udgivet i podcast-format, som en del af Entre debat.

I vores række af samtaler om, hvordan kunstnerskaber i dag kan udfolde sig i bæredygtige arbejdsliv, er vi nået til at tale om udgivelsesformater og infrastrukturer. Vi skal tale om, hvad vil det sige at arbejde med kunstnerskaber i et udvidet felt – når praksis ikke fastholdes i genre eller formater. Og vi spørger hvad der sker, når man interesserer sig for formål, der når ud den kunstneriske praksis, og lader dem informere sit virke.

Samtalepanelet er denne gang Liv Vester Andersen, uddannet violinist fra Syddansk Musikkonservatorium, Magnus Bruno, uddannet musicalskuespiller fra Den Danske Scenekunstskoles Musicalakademi, og Radek Wośko, uddannet rytmisk solist fra Academy of Music and Dramatic Arts, Ph.d. i musik fra Academy of Music i Poznan, Polen. Pernille Skov, leder af CAKI, er vært for eventet.

Læs mere her