Hos CAKI arbejder vi med at give de studerende de bedste værktøjer til deres professionelle kunstneriske virke. Derfor har vi nu påbegyndt relanceringen af CAKIs håndbøger.

CAKIs håndbøger fokuserer på en række af forskellige praktiske udfordringer, der kan opstå, når man driver et kunstnerisk virke. Det være sig økonomistyring, projektledelse og idéudvikling, organisation og ledelse, opstart af virksomhed, fundraising og PR og kommunikation. Første udgave i rækken af relanceringer handler om PR og kommunikation.

PR og kommunikation spiller en stor rolle for, hvordan omverdenen ser dit projekt. Derfor er det vigtig, at du gennem velovervejet kommunikationsarbejde sender et klart signal om, hvad dit projekt handler om, så dit publikum får mulighed for at interessere sig for projektet.

Denne publikation giver dig vejledning i at arbejde strategisk med PR og kommunikation. Du får råd til, hvordan du håndterer kontakt til pressen og medier, og du kan læse om, hvordan man kommunikerer præcist og fængende i pressemateriale.

Læs og download publikationen PR & Kommunikation.