Foto: Kulturmødet

CAKI’S anbefalinger til KULTURMØDET Mors 2021

Debatterne vil blive streamet live på deres hjemmeside d.19-20/8 i tidsrummet 09.00-18.00.

 Torsdag:

NYT EUROPÆISK BAUHAUS

11.00 – 12.00 Vært: Nynne Bjerre Christensen

New European Bauhaus skal trække på en bred viden lige fra kunstnere til industrien. Initiativet opfordrer alle europæere til sammen at forestille sig og opbygge en bæredygtig og inkluderende fremtid, som er smuk for øjet, sindet og sjælen.

KULTURENS VÆRDI

13.15 – 14.00 Vært: Clement Kjersgaard

Dette års debat spørger, hvordan vi kan arbejde på at få kulturens værdi højere op på den politiske dagsorden – blandt andet gennem data og et Kulturens Analyseinstitut.

ET DANMARK I UBALANCE

16.15 – 17.15 Vært: Johannes Jacobsen & Birgitte Sonne Kristensen

Kultur er et vigtigt parameter, når der skal tiltrækkes investeringer, virksomheder og medarbejdere til en landsdel. Samtidig er der bred enighed om, at adgang til kultur bidrager til et Danmark i balance, og til sundhed og trivsel for den enkelte borger.

FREDAG

NÅR KUNST BLIVER CONTENT

16.00 – 17.00 Vært: Lucia Odoom Crowdcast

Zoom-koncerter, museumstur på Instagram, TikTok-kunst – hvad mon det næste bliver? Tag med til Kina, Rusland og Tyrkiet, når Dansk Kulturinstitut inviterer til en talk om digitale tendenser og trends på den internationale kulturscene KULTUREN SET UDEFRA 16.30 – 17.30 Vært: Christian Have I den offentlige debat er det ofte kulturaktørerne selv, der advokerer for, hvor vigtig kulturlivet er for samfundet. Tingene bliver vendt på hovedet når markante stemmer udenfor kulturens egen komfortzone spørges om, hvordan de vil sætte ord på kulturens og kunstens betydning – i vores samfund og for os som mennesker. Måske kan begge dele meget mere, end vi giver plads til?