International konference med fokus på samspillet mellem musik og sundhed

Konferencen afholdes i fællesskab mellem Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Kommune, Aarhus Universitet, Region Midtjylland og NEXT!.

Der har de seneste par år været et stigende fokus på at skabe samarbejder på tværs af det musikfaglige og sundhedsfaglige. Dette har udmundet sig i en lang række nye og spændende initiativer, hvor musik og sundheds sammenspil og muligheder har set dagens lys. Visse af disse initativer vil blive præsenteret til konferencen, hvor deltagerne vil blive inviteret til, at selv opleve samspillet mellem musik og sundhed i praksis ved at besøge udvalgte lokationer i Aarhus, hvor initiativerne til hverdag finder sted. På konferencens anden dag inviteres deltagerne i fællesskab til at undersøge, hvordan samspillet mellem musik og sundhed fremtidigt kan understøttes og udvikles.

NEXT er initiativtageren bag konference og er et nyt netværk for musikkonservatorier i de nordiske og baltiske lande med fokus på kunstnerisk medborgerskab. Da der vil være international deltagelse på konferencen, vil programmet være på engelsk.

Læs mere her.