Den 2. marts kl. 16:30 kan du komme til art talk med billedkunstner Pernille Egeskov og kunstrådgiver Christina Wilson på Statens Værksteder for Kunst. Her giver de gode råd og erfaringer med, hvordan udøvende kunstnere og virksomheder kan indgå udbytterige samarbejder:

”De færreste billedkunstnere tænker på virksomheder som en mulig udstillingsplatform eller samarbejdspartner i deres daglige arbejde. Endnu færre på at kunsten kan indgå i facilitering af virksomhedens udviklingsprojekter. Det er en stor fejl. Det viser sig nemlig, at virksomheder, der investerer i kunst, får medarbejderne til at tænke nyt – de får med ét sat et andet perspektiv på deres arbejdsopgaver.”

Arrangementet er gratis, men har et begrænset antal pladser. Tilmelding foregår via tilmelding@svfk.dk. Læs mere om arrangementet og oplægsholderne her.

P.S.
Du kan også komme til oplæg med Christina Wilson den 21. april, når hun til CAKIs entreprenørskabskursus, Forretning Bag Talentet, underviser i overgangen fra studieliv til arbejdsliv og kunstnerens praksis som selvstændig virksomhed. Du kan læse mere om Forretning Bag Talentet og tilmelde dig kurset gratis her.