Design din helt egen pris

Du har nu muligheden for at designe din helt egen Oscar, Bodil, Robert, medalje, pokal, statuette eller kæmpecheck. Start Up Programme leder nemlig efter en ung designer, der har et nyskabende bud på, hvordan prisen for Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution tager sig ud. Opgaven har brede rammer og lægger op til, at du sætter din egen kreativitet og kunstneriske talent i spil. Vi forestiller os nemlig prisen som en fysisk genstand, der både symboliserer entreprenørskab, mod, forandringsledelse og kreativitet og som udstråler handlekraft, nytænkning og udvikling.

 

Vi har kun følgende specifikke krav til udformning af prisen:

  • Følgende tekst skal fremgå på prisen: 

 

Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution
På korte og mellemlange videregående uddannelser i Danmark
Givet af Fonden for Entreprenørskab og Start Up Programme

 

  • Prisen skal udvikles og produceres inden den 25. maj 2018.
  • Prisen skal være robust og kunne flyttes på mange gange.
  • Prisen skal være en fysisk genstand.
  • Prisen skal gerne være bæredygtig.
  • Dimensioner må max. være 100 x 100 x 100 cm.
  • Udgifter må ikke overstige 10.000 kr. (materialer + honorar).

 

 

Sådan deltager du

Indsend senest den 3. maj 2018 én til fire visualiseringer af prisen, specificering af omkostninger og materialevalg samt 3-4 linjer om tankerne bag dit design. Vi lægger særligt mærke til illustrationen og din forklaring af materialer. Send dit forslag til projektleder Carina Hammer, carina@ffe-ye.dk, 24 45 76 66.

 

Om Start Up Programme

Hvert år uddeler Start Up Programme og Fonden for Entreprenørskab prisen for Åres Entreprenante Uddannelsesinstitution. Start Up Programme er et entreprenørskabsprogram, der styrker fremtidens iværksættere og innovatører ved at uddanne studerende i entreprenante kompetencer såsom handlekraft, netværk, kreativitet og samarbejde. Programmet afholder blandt andet entreprenørskabskonkurrencer og netværksarrangementer for studerende, der alt sammen bygger på læring og entreprenørskabsdidaktik fra Fonden for Entreprenørskab.

 

Læs mere om Start Up Programme her.