INVITATION TIL ARBEJDSSYMPOSIUM

ENTRE-arbejdsgruppen inviterer til symposium under overskriften ‘OMVERDENSRELATIONER I DEN KUNSTNERISKE PRAKSIS’. Symposiet var planlagt til d.26. maj men flyttes til en dato i efteråret. Mere info følger så snart planlægningen er på plads.

Om formiddagen holdes arbejdssymposium med fire forskellige workshops, der på forskellig vis belyser omverdensrelationer i kunstnerens praksis med afsæt i de kunstneriske uddannelser.

De fire workshoptemaer er:

KUNSTNERISK BÆREDYGTIGHED: Kunst, penge og karrierevejledning

KVALITET OG RELEVANS: Værdi, kvalitet og relevans i kunstnerens virksomhed

PERSPEKTIVER I KUNSTNERISK MEDBORGERSKAB: Kunstneren som vært for andres processer

ENTREPRENØRSKAB SOM KOBLINGSFAG: Sammenhængskraft og kunstnerisk medborgerskab

Værterne for temaer er undervisere fra ENTRE-netværket, der arbejder med entreprenørskab som vidensområde på de kunstneriske uddannelser. Se mere om det ENTRE-indsatsen her.

KEYNOTE: Vidensoverførsel i den kunstneriske praksis  Som afslutning på dagen kommer et oplæg fra Dr. Georg Russegger, projektleder på Centre for Knowledge Transfer, Academy of Fine Arts Vienna.

Georg Russegger vil dele erfaringerne fra centerets arbejde med vidensoverførsel inden for kunst og kunstbaseret forskning. Herunder hvordan de arbejder med at fremkalde alternativ udnyttelse af viden, tvær- og interdisciplinær vidensoverførsel samt åben innovation med offentlig værdi og samfundsmæssige indflydelse.

PRAKTISK

Symposiet afholdes på Rytmisk Musikkonservatorium på Holmen og er for alle undervisere ved de kunstneriske uddannelser. Det er gratis at deltage, men du  bedes tilmelde dig ved at sende en mail til caki@caki.dk

Hvis din skole ikke dækker dine rejseudgifter i forbindelse med din deltagelse på symposiet, er det muligt at få dine transportudgifter dækket. For mere info, send en mail til pernille@caki.dk eller ring til Pernille Skov +45 27 37 75 67.

Følg med her på siden for opdateret program.

 

TILMELDING

Symposiet afholdes på Rytmisk Musikkonservatorium på Holmen og er for alle undervisere ved de kunstneriske uddannelser. Det er gratis at deltage, men du  bedes tilmelde dig ved at sende en mail til caki@caki.dk

PROGRAM

9.30 – 13.00 Workshops

13.00 – 13.45 Frokost

14.00 – 15.00 Keynote

15.00 – 15.30 Snak og snacks

Hent program for symposiet her

PRÆSENTATIONER

Georg Russegger, Centre for Knowledge Transfer, Academy of Fine Arts Vienna

Hent publikationen ‘WISSENTRANSFER GESTALTEN’ her (på tysk)

ENTRE

Læs mere om ENTRE-indsatsen og arbejdsgruppen for entreprenørskab på de kunstneriske uddannelser her

For mere information, kontakt pernille@caki.dk

KONTAKT

pernille@caki.dk // +45 27 37 75 67