PHYSICAL COMPUTING WORKSHOP

Introduction to Physical Computing – Energy Harvesting’ er en en-dags workshop, der tager udgangspunkt i anvendelsen af physical computing som kunstnerisk metode.

Vanessa Carpenter fra IdemoLabs DELTA og Designstuderende Johan Bichel Lidegaard afholder workshoppen, der er en afslutning på Johans rolle i projektet Dog Level, der fik støtte af CAKI i foråret 2012.

Energy harvesting er et udtryk for den energi, som computere der kører selvstændigt udnytter i deres omgivelser. På workshoppen lærer deltagerne at sætte små computere sammen og drive dem gennem f.eks. varmeforskelle, folk der bevæger sig, solceller eller vindrevne vifter.

På workshoppen arbejdes der med IdemoBits som er små moduler, der kan sættes sammen som legoklodser og dermed fungere som inputs og outputs. Derudover vil deltagerne blive introduceret for grundlæggende programmering i Arduino.

Vanessa Carpenter kommer fra IdemoLab, DELTA, der har specialiseret sig inden for de tidlige stadier af designprocesser. IdemoLab har specialfremstillet IdemoBits, der kan bruges til at skitsere elektronisk.

Workshoppen blev afholdt d. 21 november 2012.

HVOR

Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

HVORNÅR

November 2012

KONTAKT

For mere information kontakt CAKI:
Telefon: 41 88 25 88
E-mail: caki@caki.dk