Dog Level

Med base på Møn inviterede Kunstnerkollektivet Dog Level kunstnere fra forskellige kunstarter til et eksperimentelt, tværkunstnerisk samarbejde. 

Formål

Dog Level samler kunstnere fra forskellige kunstarter i historiefortællingens ånd, med det formål at udvikle nye kunstneriske metoder og skabe nuancerede værker.

Projektbeskrivelse

Kunstnerkollektivet Dog Level tog fra marts til september 2012 et afbræk fra hverdagens vante rammer for at sætte fokus på skabelsesprocesser og gode historier. Sammen undersøgte de store og små emner på tværs af kontinenter med base på Møn. Dette afbræk kom der en række værker ud af, der blev præsenteret på festivalen Dog Days i oktober 2012.

CAKI støttede Dog Levels designstuderende Johan Bichel Lindegaard for hans tværkunstneriske og eksperimenterede arbejde i Dog Level. Johan beskriver sig selv som opfinder, og i samarbejde med en danser, en musiker og manuskriptforfatter lavede han “live visuals” til performancen Metamophorsis, der blev vist under Dog Days. Forestillingen var en dialog mellem live visuals, kroppens bevægelser, elektronisk musik og rummet i Nørrebros Hellig Kors Kirke.

 
 
 
 
PROJEKTTITEL:

Dog Level

PROJEKTPERIODE:

2012

BELØB:

CAKI har støttet projektet med 15.000 kr.

KONTAKTPERSON:
Johan Bichel Lindegaard
+45 23600462
public@johan.cc
 
PROJEKTTEAM:

Kunstnerkollektivet