CLASH 2010

Skoler og kreative uddannelser mødes i et tværfagligt forum og skaber en fælles kunst- og kulturoplevelse. 

Formål

Formålet med CLASH Festival var at belyse muligheder og fordele ved tværfagligt samarbejde på tværs af de forskellige kunstarter, samt give studerende fra store som små uddannelsessteder lige muligheder for eksponering og samarbejde. På festivalen optrådte og udstillede 70 studerende, individuelt og eller i sammenspil med hinanden, og 17 forskellige af Danmarks kunstneriske skoler og kreative uddannelser var repræsenteret.

Projektbeskrivelse

CLASH Festival 2010 samler og sætter lys på værker skabt i forbindelse med de studerendes uddannelsesforløb. Dette lys af kreativitet skal ikke kun være for de studerende selv, det skal også være for studie-ansvarlige beslutningstagere, således at tværfagligt samarbejde kan implementeres på skolerne.

Vi ønsker en stor variation af forskellige værker og udtryksformer som skal repræsentere de forskellige kunstneriske skoler og kreative uddannelser i Danmark og skabe et CLASH af kreativitet. Vi giver publikum en unik mulighed for at opleve forskellige former for kunst og kreativitet på én dag under ét tag. De studerende selv får også en oplagt mulighed for tværfagligt samarbejde og et indblik i andre kunstneriske fagligheder end deres egne. Kort sagt er det en fed éndagsfestival for alle der elsker kunst og kultur!

Refleksion over det tværfaglige samarbejde

De studerende har arbejdet sammen på kryds og tværs af uddannelser og fremvist eller udstillet deres produkter sammen.

PROJEKTTITEL:

CLASH 2010

PROJEKTPERIODE:

2010

BELØB:

CAKI har støttet projektet med 15.000 kr.

KONTAKTPERSON:

Tine Dybdal Johansen
+45 61 78 02 04
Clash.festival@gmail.com

PROJEKTTEAM:

Tine Dybdal Johansen, Performance Design, RUC

TID OG STED:

Det hele foregik i Den Grå Hal på Christiania d. 13. maj 2010 fra kl. 14-24.