Cinema dell’ Arte

En forestilling der ved hjælp af motion capture-udstyr som de studerende selv har udviklet, bliver opført både på lærredet og i studiet blandt publikum samtidigt. Alt er i spil og publikum bestemmer hvad der sker

Formål
At gentænke scenekunstnerisk og filmkunstnerisk praksis og metode.

Projektbeskrivelse
Den interaktive forestilling “Prinsessen og Frøen” blev udviklet af Cinema dell’Arte, der er et samarbejde mellem Jakob Balslev, studerende på filmproducentlinjen, og Petter Madegaard, studerende på filminstruktørlinjen. Konceptet bag Cinema dell’Arte udspringer af den gamle teaterform Commedia dell’Arte, og visionen er at vække denne kunstform til live igen ved hjælp af et nyt medie – animationsfilmen og samtidig forny og skabe interaktion omkring selvsamme medie.

Den interaktive filmforestilling henvendte sig både til børn og voksne ved at overraske og underholde i sin interaktion mellem animationskarakterer og publikum. Filmen var Petters afgangsprojekt.

CAKI har støttet projektet med 15.000 kr.

 

Jacob Balslev og Petter Madegaard startede i løbet af projektet deres egen virksomhed Cinema dell’Arte som i 2013 skiftede navn til Rokoko.Tjek den nye hjemmeside.

Kontakt:

Jacob Balslev

jba@filmskolen.org

51 94 52 07