Organisationen

 

Leder

Pernille Skov
Email: pernille@caki.dk
Tlf: +45 41 88 25 88
Mobil: +45 27 37 75 67


Pernille Skov er uddannet Mag.art ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, i 2005 samt MA in Modern Art, Goldsmiths College, University of London.

Vækst- og arbejdsbetingelserne for kunstarterne og i den kulturelle sektor i det hele taget er noget, der har interesseret Pernille siden hun som nyuddannet kunsthistoriker startede sin egen virksomhed. I dag har Pernille en enkelt enkeltmandsvirksomhed ved siden af sit arbejde på CAKI. Her arbejder hun bl.a. med undervisning og rådgivning for professionelle kunstnere, fortrinsvis inden for musik og billedkunst, og som rådgiver indenfor forretningsudvikling og finansieringsløsninger for bl.a. organisationer og festivaler.

Pernille sidder desuden i en række bestyrelser og advisory boards og er tilknyttet som censor på Københavns Universitet. Pernille har tidligere været bl.a. initiativtager og leder for Creative Ghetto, co-founder af Kunstpausen TV, projektleder og medredaktør på publikationen ‘Forankring i forandring’, projektansat på Louisiana Museum for Moderne Kunst samt gæsteredaktør på Nordisk arkitekturforskning, Arkitektskolen Århus. Hun skriver også lejlighedsvis lyrik under navnet Windy Woods.

Pernille på LinkedIn

 

Studentermedhjælper

Amanda Surel Dahl
Email: amanda@caki.dk
Tlf: +45 41 88 25 88
Mobil: +45 50 24 63 73


Til daglig studerer Amanda Kulturformidling på Institut for Kommunikation ved Københavns Universitet. I forbindelse med sine studier har hun haft fag som innovation og iværksættelse samt strategisk kommunikation.

På CAKI er vi overbeviste om, at Amanda kommer til at drive det vidt, og vi glæder os over den tid, vi har hende her hos os.

 

KUR-ARBEJDSGRUPPEN FOR ENTREPRENØRSKAB UDGØRES AF:
  • Det Jyske Musikkonservatorium: Keld Hosbond
  • Det Kgl. Danske Musikkonservatorium: Jonas Bille
  • Den Danske Filmskole: Søren Friis Møller
  • Den Danske Scenekunstskole: Mette Sandager
  • Rytmisk Musikkonservatorium: Christian Taagehøj
  • Syddansk Musikkonservatorium: Cecilia Krill
  • Det Kgl. Danske Kunstakademi, Billedkunstskolerne: TBA
  • CAKI: Pernille Skov

For mere information, kontakt pernille@caki.dk