Organisationen

 

Leder

Pernille Skov
Email: pernille@caki.dk
Tlf: + 45 41 88 25 88
Mobil: +45 27 37 75 67


Pernille Skov er uddannet Mag.art ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, i 2005 samt MA in Modern Art, Goldsmiths College, University of London.

Vækst- og arbejdsbetingelserne for kunstarterne og i den kulturelle sektor i det hele taget er noget, der har interesseret Pernille siden hun som nyuddannet kunsthistoriker startede sin egen virksomhed. I dag har Pernille en enkelt enkeltmandsvirksomhed ved siden af sit arbejde på CAKI. Her arbejder hun bl.a. med undervisning og rådgivning for professionelle kunstnere, fortrinsvis inden for musik og billedkunst, og som rådgiver indenfor forretningsudvikling og finansieringsløsninger for bl.a. organisationer og festivaler.

Pernille sidder desuden i en række bestyrelser og advisory boards og er tilknyttet som censor på Københavns Universitet. Pernille har tidligere været bl.a. initiativtager og leder for Creative Ghetto, co-founder af Kunstpausen TV, projektleder og medredaktør på publikationen ‘Forankring i forandring’, projektansat på Louisiana Museum for Moderne Kunst samt gæsteredaktør på Nordisk arkitekturforskning, Arkitektskolen Århus. Hun skriver også lejlighedsvis lyrik under navnet Windy Woods.

Pernille på LinkedIn

 

Studentermedhjælper

Kirsten Nørgaard
Email: kirsten@caki.dk
Tlf: + 45 41 88 25 88
Mobil:  +45 24 94 10 09


Til daglig studerer Kirsten retorik på Københavns Universitet. I forbindelse med sine studier har hun bl.a. læst et semester på Goldsmiths College i London og været i praktik i kulturafdelingen på Den Sorte Diamant. 

På CAKI er vi overbeviste om, at Kirsten kommer til at drive det vidt, og vi glæder os over den tid, vi har hende her hos os.

 

REFERENCEGRUPPE

CAKIs referencegruppe består af rektorerne fra de kunstneriske uddannelser i København:

Claus Olesen, Rektor for Det Jyske Musikkonservatorium
Uffe Savery, Rektor for Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Vinca Wiedemann, Rektor for Den Danske Filmskole
Henrik Sveidahl, Rektor for Rytmisk Musikkonservatorium
Mads Thygesen, Rektor for Den Danske Scenekunstskole
Kirsten Langkilde, Rektor for Det Kongelige Danske Kunstakademi – Billedkunstskolerne
Claus Skjold Larsen, Rektor for Syddansk Musikkonservatorium