Organisationen

CAKI arbejder på foranledning af KUR, sammenslutningen af Kulturministeriets Rektorer.


 

Leder

Pernille Skov
Email: pernille@caki.dk
Tlf: +45 41 88 25 88
Mobil: +45 27 37 75 67


Pernille Skov er uddannet Mag.art ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, i 2005 samt MA in Modern Art, Goldsmiths College, University of London.

Vækst- og arbejdsbetingelserne for kunstarterne og i den kulturelle sektor er noget, der har interesseret Pernille siden hun som nyuddannet kunsthistoriker startede sin egen virksomhed i den kulturelle sektor. I dag har Pernille ved siden af sit primære virke på CAKI fortsat sin egen virksomhed, hvor hun bl.a. arbejder med undervisning og rådgivning for professionelle kunstnere, fortrinsvis inden for musik og billedkunst, og som rådgiver indenfor forretningsudvikling og finansieringsløsninger for bl.a. kulturelle organisationer og festivaler.

Pernille sidder i en række bestyrelser og advisory boards og er tilknyttet som censor i Kulturministeriets censorkorps såvel som på Københavns Universitet (IKK samt Institut for Informationsvidenskab).

Pernille har tidligere været bl.a. initiativtager og leder for Creative Ghetto, co-founder af Kunstpausen TV, projektleder og medredaktør på publikationen ‘Forankring i forandring’, projektansat på Louisiana Museum for Moderne Kunst samt gæsteredaktør på Nordisk arkitekturforskning, Arkitektskolen Århus. Hun skriver også lejlighedsvis lyrik under navnet Windy Woods.

Pernille på LinkedIn


 

Studentermedhjælper

Stine Frøslev-Thomsen
Email: stine@caki.dk
Mobil: +45 26 34 57 89


Til daglig studerer Stine Informationsvidenskab og Kulturformidling på Institut for Kommunikation ved Københavns Universitet. I forbindelse med sine studier har hun haft fag som Kulturel innovation og Design & formidling. Stine har deltaget i et udvekslingsprogram mellem Københavns Universitet og University of Edinburgh. 

På CAKI er vi overbeviste om, at Stine kommer til at drive det vidt, og vi glæder os over den tid, vi har hende her hos os.