Loading Events

« All Events

ONLINE: Rytmisk Koncertcafé

april 20 @ 20:00

Free
Rytmiske studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium skal som led i deres uddannelse arrangere en mindre koncert, hvor de spiller sammen i grupper eller som solister. Ved en koncertcafé optræder typisk 4-5 forskellige grupper eller solister. Musikken kan dække alle rytmiske genrer.
  • Dato: Fredag d. 20. april
  • Tidspunkt: Kl. 20.00 – 00.00
  • Sted:Online med Facebook Live
  • Entre: Gratis
Program:
20.00: Anna Bilde Jacobsen, sang
20.35: Marie Elise Møller Foged, sang
21.10: Sanni Bleser, klaver
Vært: Maline Heiberg
Om Sanni Bleser (f. 1989): Pianist, keyboardspiller og komponist. Kandidat fra AM-uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium 2021. Har en bred genremæssig interesse og erfaring. Er som komponist inspireret af jazz, pop, folkemusik og især den nordiske lyd. Har været på musikrejser i Vestafrika og har også gennem andre projekter fået erfaring med ikke-vestlig musik.
Sanni Blesers musik er skrevet med klaveret som udgangspunkt, hvor melodierne er i fokus og bærer de instrumentale kompositioner frem. Hendes lyd har rødder i den nordiske jazz men trækker også tråde til poppens verden. Bleser har arbejdet en del med at blande genrer og forskellige musikkulturer og derigennem skabe unik musik.
Bleser er både som musiker og underviser optaget af improvisation i det musikalske sammenspil, og hvordan det kan bruges til at komponere – ikke kun improvisation i traditionel forstand men også hvordan fri improvisation inden for simple rammer kan danne udgangspunkt for komposition. Hun arbejder med musikformidling og det almennyttige aspekt heri bl.a. gennem traditionel fællessang og sit eget fællessangskoncept Syng med Sanni.

Details

Date:
april 20
Time:
20:00
Cost:
Free
Event Categories:
,
View Event Website

Organizer

Det Jyske Musikkonservatorium
View Organizer Website

Venue

Det Jyske Musikkonservatorium
Skovgaardsgade 2C
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map
Phone:
72 26 74 00
View Venue Website