Organisationen

Leder

Pernille_Skov_CAKI_small_square.jpg

Pernille Skov
Email: pernille@caki.dk
Tlf: + 45 41 88 25 88
Mobil: +45 23 81 97 68

Pernille Skov er uddannet Mag.art ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, i 2005 samt MA in Modern Art, Goldsmiths College, University of London.

Sideløbende med CAKI driver Pernille virksomhederne Art+Innovation Hub samt Contemporary Copenhagen, der har leveret kommunikationsløsninger og udviklingsprojekter for bl.a. Integrationsministeriet, Kunststyrelsen, Kunstfonden, Louisiana m.fl. Hun er redaktør og producer på Kunstpausen TV.

Pernille sidder desuden i aftagerpanelet på Institut for Kunst og Kulturvidenskab på Københavns Universitet samt ressourcegruppen for entreprenørskab i Kulturministeriets uddannelser under Informationsvidenskabeligt Akademi. Desuden er hun repræsentant for de kunstneriske uddannelser i netværket InnovationsMatch, der er et EU-finansieret privat/offenligt udviklingsprojekt.

Pernille har tidligere været bl.a. initiativtager og leder for Creative Ghetto, projektleder og medredaktør på publikationen ‘Forankring i forandring’, projektansat på Louisiana Museum for Moderne Kunst samt gæsteredaktør på Nordisk arkitekturforskning, Arkitektskolen Århus.

 

Studentermedhjælper

hjemmeside.png

Frederik Henrik Møller
Email: frederik@caki.dk
Tlf: + 45 41 88 25 88
Mobil:  +45 26 84 67 41

Frederik er ba.mag i Filosofi ved Københavns Universitet med tilvalgsfag i Philosophy of Music og Music/Arts Management ved Institut for Kunst og Kulturvidenskab.

Frederik har arbejdet som produktionsassistent på spillestedet Littlefield i New York og studerer til daglig på Rytmisk Musikkonservatorium i København med elektroniske instrumenter som hovedinstrument.

Referencegruppe

CAKIs referencegruppe består af rektorerne fra de kunstneriske uddannelser i København:

Bertel Krarup, Rektor for Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Vinca Wiedemann, Rektor for Den Danske Filmskole
Henrik Sveidahl, Rektor for Rytmisk Musikkonservatorium
Lene Dammand Lund, Rektor for Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Design, Arkitektur og Konservering
MadsThygesen, Rektor for Den Danske Scenekunstskole
Sanne Kofod Olsen, Rektor for Det Kongelige Danske Kunstakademi – Billedkunstskolerne