Rdgivning_web2014.png 

RÅDGIVNING

CAKI tilbyder sparring og rådgivning til studerende og undervisere ved vores medlemsskoler. Vi har fokus på entreprenørskab og tværfagligt samarbejde, og vi kan hjælpe med bl.a. projektudvikling, formidling, fundraising og opstart af virksomhed.

 

Vi kan også bidrage til kursusudvikling på de enkelte skoler, når indholdet vedrører CAKIs videnområde. Tilsvarende kan vi også rådgive og bidrage til opsamling af viden og formidling af resultater og erfaringer.

 

 

PROJEKTER

Du er altid velkommen til at kontakte CAKI, hvis du har brug for sparring i forbindelse med projekt- og idéudvikling. Vi kan f.eks. hjælpe dig med at arbejde tværfagligt, at projektudvikle, realisere, finde et udstillingssted, formidle og fundraise.

 

Vi kan guide dig i forhold til rettigheder og relevante samarbejdspartnere, og vi kan hjælpe med at udvikle og forbedre projektets formidling, markedsføring og økonomi. Kontakt CAKI, så aftaler vi et møde.

 

 

OPSTART AF VIRKSOMHED

I CAKI virksomhedsrådgivning har vi fokus på, hvordan din virksomhed kan hjælpe dig med at bevare kontrol over dit virke og hjælpe dig med at realisere dine ambitioner for din praksis.

 

Virksomhedsmæssigt er der stor forskel på, om du er i gang med at etablere dit virke som f.eks. billedhugger eller skuespiller, eller om du er ved at starte et filmproduktionsselskab eller et scenekunstnerisk arbejdsfællesskab. På CAKI kan vi rådgive i bredden af de kunstneriske fag og til alle typer virksomheder – fra solisterne til produktionsselskaberne, fra enkeltmandsvirksomhed til ApS. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i de overordnede spørgsmål, som du bør forholde dig til, når du starter en virksomhed – uanset virksomhedens størrelse. 

 

Derudover tilbyder vi også rådgivning inden for bl.a. idéudvikling, markedsføring, udvikling af forretningsmodel, økonomistyring og netværkspleje.

 

Du er altid velkommen til at kontakte CAKI og fortælle om din idé, så vi kan hjælpe dig med det næste skridt.

 

 UDDANNELSESUDVIKLING 

Er du rektor eller uddannelsesudvikler på én af CAKIs medlemsskoler, kan du bruge CAKIs funktion som videncenter for de kunstneriske uddannelser.  

 


 PROJEKTRÅDGIVNING 

Se CAKIs håndbøger:

Opstart af virksomhed
PR & kommunikation
Ideudvikling & projektledelse
Fundraising
Organisation & ledelse
Økonomistyring

 

 

MEDLEMSSKOLER 

Læs om medlemskab og find CAKIs medlemsskoler.

 

 

 AKTIVITETER 

Kurser og Workshops

Mentorskab

 

 

 FOKUSOMRÅDER 

Tværfaglighed 
Innovation  
Entreprenørskab

 

 

 KONTAKT 

For mere information kontakt CAKI:

Telefon: 41 88 25 88

E-mail: caki@caki.dk

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share