(uden titel)

Formål:

Projektet har tre overordnede formål:
 

  • At skabe en kunstoplevelse, der udfordrer publikums opfattelse af sammenhængen mellem kunst, dokumentarisme og fiktion,
     
  • at afprøve kunstneriske samarbejder på tværs af medier og håndværkstraditioner for herigennem at opnå en bredere tværfaglighed, samt udvide og forene fag og metoder med henblik på fremtidige samarbejder
     
  • samt at udfordre formsproget i grænselandet mellem fiktions- og dokumentarfilm på den ene side og lyd- og installationskunst på den anden side.

     

Projektbeskrivelse:

Projektet er et audio-visuelt installatorisk filmprojekt mellem to studerende ved hhv. Billedkunstskolerne og Filmskolen.

 

Gennem lydkunstneriske og dokumentariske filmgreb konstrueres virkeligheden. Værkets narrative præmisser er dokumentariske betragtninger af steder, mens historien er konstrueret post-produktionelt. Værket udfordrer formsproget for fiktions- og dokumentarfilm samt lyd- og billedkunst. Med referencer til installatorisk lydkunst, dokumentarisk billedfortælling og kultur-geografiske studier, udforskes steders konstruktioner og identitet et sted imellem virkelighed og fiktion.

 

Samarbejdet udforsker visuelle og auditive metoder med en fælles tematik, der omhandler medie-konstruktive transformationer af steder i grænselandet mellem dokumentation og fiktion. Man kan kalde det en form for sample-dokumentaristisk installations-film, skabt indenfor filmens eget konceptuelle narrativ.

 

Projektet har sit fokus på det tværkunstneriske samarbejde på tværs af medier og er samtidig en platform for erfaringsudveksling mellem to traditioner for kunstnerisk uddannelse, som de udfolder sig på hhv. Billedkunstskolerne og Filmskolen.

 

Offentlig visning og fernisering er endnu ikke fastlagt.

 

 

Projektgruppe:

Emil Alenius Boserup, Det Kgl. Danske Kunstakademi, og Carla Luffe Heintzelmann, Den Danske Filmskole.

 

Kontakt:

Emil Alenius Boserup

+45 31 24 24 93

 emil@aeoeaa.net

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share