BOXPARK COPENHAGEN

Formål:

BOXPARK COPENHAGEN er et tværkunstnerisk installationsprojekt mellem studerende ved Performance Design, Roskilde Universitet og studerende ved Det Kgl. Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

 

Projektet sætter fokus på manglende studieboliger via en offentlig containerinstallation, der appellerer til innovative og kreative boligløsninger.

 

 

Beskrivelse:

Via et tværkunstnerisk samarbejde satte BOXPARK COPENHAGEN fokus på, at der skal skabes bedre boligforhold for landets studerende. Med offentlige installationer på Carlsberg og Vor Frue Plads viste BOXPARK COPENHAGEN, hvordan containere kan ombygges til midlertidige studieboliger. 

 

Projektet dannede grobund for en gensidig erfaringsudveksling mellem  de involverede studerende, der fik indblik i hinandens faglige arbejde. Gennem en fælles kreativ proces blev der desuden åbnet op for en fælles kommunikation, netværksdannelse og fremtidige samarbejdsmuligheder.

 

De studerende udtaler selv om projeket:

 

”Vi ønsker med vores installation at inspirere til nytænkning af mulige løsninger på de studerendes boligsituation. At vores installation skal fungere som en inspirerende ramme når studerende og politikere mødes i en dialog om problemstillingen.

Med vores installation vil vi få arkitekt- og designstuderende med i processen, og klarlægge deres ønsker i forbindelse med udformingen af en midlertidig studieby. Samarbejdspartnerne fra de kreative skoler er et vigtigt element i tilførslen af det kreative aspekt af vores installation.”

  

 

Se billeder fra installationerne herunder:

 

Container_1.png

 

container2.png

 

container3.png 

 

container4.png 


Containerinstallationen kunne opleves på en offentlig udstilling den 26. oktober 2013 på Carlsberg samt på Vor Frue Plads den 14. november 2013.  Projektteam:

Projektteamet består af studerende Nana Senderovitz, Jacob Utzon og Anne Nielsen, Performance Design, Roskilde Universitet, samt arkitekt- og designstuderende ved Det Kgl. Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. 

 

 

 

Kontakt:

Nana Senderovitz

61 66 62 91

nana@senderovitz.dk

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share