(Blank) Banquet

 

Formål:

(Blank)Banquet arbejder med metoden som arbejdsredskab. Der samles materiale ind og det bearbejdes gennem refleksion og produktion i samarbejde mellem de forskellige fagområder. Der undersøges hinandens metoder, både på det teoretiske og praktiske plan.

 

Det første projekt tager udgangspunkt i en undersøgelse af teatret som medie. Der bliver udforsket forskellige måder at fortælle en historie på, gennem overvejelser over handlingsforløb til publikums indflydelse. Fokus er primært scenografi brugt på en måde så den ikke blot fremstår som en accentuering af en handling, men bliver handlingsskabende. Det bliver teaterinstallationer, interaktive installationer, hvor det digitale og det performative bliver blandet.

 

Projektbeskrivelse:

1) Hver anden uge præsenteres en opgave. Alle er med til at udforme opgaven, men den skal forholde sig til de repræsenterede fags arbejdsmetoder. Eksempelvis at komponisten arbejder med arkitektens værktøjer, eller koreografen med animatorens. Det vil komme til at foregå i Workshopscenens lokaler i det røde hus ved Arkitektskolen på Holmen.

 

2)Hver anden uge samles materiale ind til den opgave der er blevet stillet, - man fotograferer, filmer, modulerer på computer, besøger en slikfabrik, er ude på en losseplads eller kigger på stjerner fra rundetårn. Her er frit løb for inspirationen.

 

3)Hver tredje uge bearbejder og reflekteres der over det indsamlede materiale. Man fastholder det i en tekst, holder små oplæg for hinanden, producerer et produkt og på den måde nærmes det endelige udtryk.

 

4)Den endelige udformning er støbt sammen af alle de tanker der er samlet under processen og bliver realiseret et sted i København.

 

(Blank)Banquet lukker ikke, og pakker ikke sammen, men er et projekt, der fortsætter i en anden kontekst, med et andet fokus. Parentesen er altid parat til at blive fyldt ud med et nyt projekt

 

Refleksion over det tværfaglige samarbejde:

Den tværfaglige sammenslutning er et vigtigt fundament for sammenslutningen og den består s¨ledes af personer med kompetencer indenfor arkitektur, komposition, kunst, performance design, dans, og kunsthistorie. Udover disse fag inddages også andre ikke typisk beslægtede faggrupper såsom psykologi, biologi, fysik og andre grundforskningsprægede grupper.

 

Projektgruppe:

Cameline Bolbroe, arkitektur

Louise Steiwer, kunsthistorie

Lars Kynde, komposition

Tonje Alice Madsen, billedkunst

Elin Eyborg Lund, arkitektur

Marie Frederiksen, performance

Mikkel Nielsen,arkitektur

Camilla Duus, performance design

 
Kontakt:
Cameline Bolbroe
21914095
cameline@mail.com
CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share