Bird Kings

Formål:

Bird Kings er et tværfagligt kortfilmsprojekt mellem studerende fra hhv. Statens Scenekunstskole og Den Danske Filmskole. I projektet indgår også en fotograf og klipper fra Den Danske Filmskole samt en musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium.

 


Beskrivelse:

Det tværfaglige samarbejde er en videreførelse af et undervisningsforløb, som fandt sted på Scenekunstskolens skuespilleruddannelse med deltagelse af instruktører fra Den Danske Filmskoles dokumentarlinje.

 

Projektet vil resultere i en kortfilm, der sætter fokus på den grænseløse generation. I arbejdet med filmen vil de studerende lære af hinandens faglighed - både rent teknisk og i kunstnerisk forstand.

 

De studerende forklarer selv om projektet:


”I de seneste fem uger har vi haft undervisning med Emma Balcazar, og vi ønsker at afprøve de ting vi har lært i undervisningslokalet i ’det virkelige liv’. Desuden har Laurits (DFS) og Mathias (SSKS) begge deltaget i forskningsprojektet ”Den tredje vej” med Marion Reuter. Dette møde har skabt grundlaget for, at vi nu ønsker at afprøve disse metoder i en anden ramme, som bringer os væk fra prøvesalen og ud virkelighedens scenografi."

 

CAKI har valgt at støtte Bird Kings, da de involverede studerende får mulighed for at komme ind under huden på hinandens kunstneriske praksis. Det vil skabe individuelle, såvel som fælles erfaringer, der kan spredes til øvrige studerende ved CAKIs medlemsskoler.

 


Projektteam:

Projekteamet består af Mathias Rahbæk, studerende ved Statens Scenekunstskole, og Laurits Flensted-Jensen fra Den Danske Filmskole. Derudover medvirker Troels Jensen, studerende ved Den Danske Filmskole, Mikkel Grevsen, studerende ved Rytmisk Musikkonservatorium samt Mads Reuther, freelance skuespiller.

 

 

Kontakt:

 

Mathias Rahbæk

40 10 09 90

mr12@ssks.dk

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share