Andreas Birk’s Concert Debut

Formål:

At udvikle en ny kunstnerisk tilgang til den klassiske koncertform, der bryder med de traditionelle rammer for den klassiske musikfremførelse.


Projektbeskrivelse:

Andreas Birks debutkoncert som bratschist i sommeren 2012 var en måde at nyfortolke den klassiske koncertform. Han formåede både at nytænke sin debutkoncert og samtidig vise stor respekt for sit kunstneriske virke som klassisk musiker. Dette blev illustreret gennem hans evne til at iscenesætte et møde mellem den klassiske og rytmiske musik samt hans inddragelse af andre kunstformer og fagligheder i præsentationen af sit materiale. Andreas Birk tager en eksperimenterende og tværkunstnerisk tilgang til sin uddannelse og sin egen professionalisering, som understreges tydeligt i kraft af forskningssamarbejdet med koncertdesigner, Astrid Vang‐Jensen.


Kulturministeriet har vist interesse for Andreas Birks måde at formidle klassisk musik til et moderne publikum og har inviteret ham, som den første klassiske kunstner, til at medvirke i Kulturministerens forum ”Kultur på Kanten”.

 

Kontakt:

Andreas Birk

andreasbirkster@gmail.com

+45 31547474

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share