100en1dia

Formål

100en1dia er en dokumentarfilm om et projekt af samme navn, der fandt sted i Bogota, Colombia, i 2012, og hensigten med filmen er at holde liv i den idé, der blev igangsat gennem projektet ved at inspirere Bogotás befolkning og byråd. Ligesom projektet har filmen til formål at inspirere forskellige målgrupper i Bogota, og den er således blevet til i en nyskabende kunstnerisk proces, hvor Bogotas borgere er blevet inddraget i selve udviklingen af filmen.

 

Projektbeskrivelse

100en1dia dokumenterer en 24 timer lang aktion, hvor byens borgere blev inviteret til at tage del i byudviklingen. Udgangspunktet for projektet og filmen er at inspirere borgere til at gøre en forskel i deres lokalmiljø. Filmen er blevet til i en tværkunstnerisk skabelsesproces, der bryder med et konventionelt filmhierarki, og organisationsstrukturen var flad, hvor forskellige fagligheder – filmfolk, musikere og designere - varetog et bredt udsnit af funktioner og således engagerede sig i filmens helhed. 

 

Den kunstneriske proces mimer filmens indholdsmæssige fokus på mangfoldighed, idet byens borgere blev inddraget i skabelsen af filmen. 30 lokale fotografer og filmfolk har bidraget med filmklip fra mobiltelefoner og mindre kameraer til billedsiden, hvilket giver filmen et mere mere umiddelbart udtryk.

 

 

 

Kontakt

Troels Rasmus Jensen

41 41 28 04

trj@filmskolen.org

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share