Vil du være iværksætter?

01/02 2016

Kom til inspirationsmøde om iværksætteri og iværksætterpilotordningen den 9. februar.  

 

Få svar på spørgsmål om alt mellem forretningsplan og forretning, når Innovationsfonden og Innovationscentret i Silicon Valley inviterer til inspirations- og informationsmøde om iværksætteri.

 

Du kan også høre om, hvordan du bliver Iværksætterpilot og om, hvad du kan få ud af at deltage i et SCALEit-forløb i Silicon Valley.

 

Iværksætterpilot er Innovationsfondens program for nyuddannede med en innovativ iværksætteridé. Som Iværksætterpilot modtager du finansiering, rådgivning og adgang til netværk i op til et år. Formålet er at hjælpe innovative iværksætterideer i gang. Læs mere her

 

SCALEit er et vækstinitiativ, der har til formål at bygge bro mellem Danmark og Silicon Valley for skalérbare danske teknologivirksomheder. Igennem en uges camp i Silicon Valley får danske startups adgang til unikke ressourcer. Læs mere på www.scaleit.us

 

Hvor og hvornår?

Den 9. februar 2016 kl. 15.00 – 18.00 på CSE Lab, Porcelænshaven 26, 2. Sal, 2000 Frederiksberg. Se program og tilmeld dig her.

 

 

(Foto: Innovationsfonden)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share