Veloverstået Pitch Forum

23/11 2015

Tak til oplægsholdere og de fem studerende, der vovede pelsen og pitchede en projekt- eller forretningsidé til CAKI Pitch Forum i torsdags.

 

Torsdag eftermiddag bød på oplæg og pitch af både tidligere og nuværende studerende fra CAKIs medlemsskoler.

 

Fem modige studerende præsenterede deres projektideer på blot fem minutter foran et pitching-panel. De præsenterede ideer spændte fra et taskedesign til hjemme-kemobehandling af kræftpatienter over en kunstinstallation og kunst- og kulturfestivaler til bæredygtige smykker og skjortedesigns skabt af kvinder i Nepal.

 

Vinderen af CAKIs udvidede rådgivningskursus blev studerende på Kunstakademiet Marija Grinuik med projektet BiteVilnius. Projektets formål er at skabe et frit kollaborativt samarbejde mellem unge kunstnere på tværs af de baltiske og de nordiske lande.

 

I udvælgelsen af vinderen lagde panelet særlig vægt på, at projektideen befandt sig inden for et område, hvor CAKI kunne bidrage med viden, samt på et stadie, hvor det vil være realiserbart med hjælp fra CAKI.

 

Tak til oplægsholdere og særlig tak til de fem studerende, der pitchede deres ideer!

 

 

(Foto: CAKI, Julian Juhlin fortæller om arbejdet med Drengen der aldrig flytter hjemmefra)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share