Velkommen til Statens Scenekunstskole

05/09 2012

Målet med omlægningen er at skabe bedre rammer og vilkår for den pædagogiske udvikling ved landets største scenekunstskole. En væsentlig strukturel forandring bliver, at skolens 11 uddannelser nu er organiseret i tre nye uddannelsescentre. Dermed bliver Skolen for Moderne Dans fuldt integreret som en del af Statens Scenekunstskole med danseuddannelserne inkluderet i centerstrukturen.organiserer skolens teater- og danseuddannelser i tre nye uddannelsescentre. Rektor Sverre Rødahl udtaler:

 

"Det er vores ambition at skabe en større fleksibilitet i uddannelserne, tilbyde større samarbejde for de studerende på tværs af de enkelte fagmiljøer, udfordre underviserne til at kommunikere deres store viden ud til flere end dem, der findes inden for de relativt lukkede fagmiljøer – kort sagt: At skabe et kunstnerisk, synligt, kommunikerende, debatterende, tværfagligt læringsmiljø".

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share