Vækstfabrik for lyd åbner i København

22/05 2014

Musikorganisationen Gramex åbner i år Lydens Hus – verdens første vækstfabrik, der er specialiseret i lyd. Det nye lydhus skal skabe vækst, videndeling og nye forretningsmodeller i musikbranchen. 

 

Kunstnere, kreative og højteknologiske iværksættere vil fremover kunne samles om lydproduktion, forretningsudvikling og samarbejder på tværs i det kommende offentlige-private vækstinitiativ, Lydens Hus.

 

I Lydens Hus vil man indgå i et udviklingsforløb, hvor man vil få stillet kontorplads, lydlaboratorium og lydstudie til rådighed, mens man samtidig modtager mentoring og sparring til at videreudvikle sin forretning.
 

”Lyd er en dansk spidskompetence, men det kræver nye tiltag og samarbejder på tværs, hvis vi skal bevare den styrkeposition. Lydens Hus bliver det fælles sted, som vi har manglet. Her møder kunstneren, købmanden; ingeniøren møder uddannelsesinstitutionen, og den etablerede virksomhed møder den enkelte iværksætter”, siger John R. Kristensen, adm. direktør i Gramex.

 

Læs mere om den nye vækstfabrik her.

 

(Foto: Gramex)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share