Tværfaglighed på kunstskolerne

12/02 2013

Arrangementerne "Improvisation som metode" og "Kunstskoler på TVÆRS" tager udgangspunkt i den tværkunstneriske praksis på tværs af kunstskolerne.

 

"Improvisation som metode" er et pilot-projekt, der udforsker interaktion mellem dans, musik og video. Poul Helmer, der er underviser på Statens Scenekunstskole og desuden er en del af CAKIs Tværkunstneriske Læringsmiljøer, er initiativtager til udviklingsprojektet. Der er visning på "Improvisation som metode" 24. februar kl. 16 på Statens Scenekunstskole i sal 1, hvor alle er velkomne.

 

"Kunstskoler på TVÆRS" er to symposier for studerende fra kunstskolerne. Symposierne, der foregår  9. marts kl. 15.00 på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og 20. marts kl. 15 på Filmskolen sætter fokus på tværkunstneriske udtryksformer gennem lyd.

 

Det første symposium tager udgangspunkt i 'low tech'/DIY-musik og det andet i relationen mellem lyd og film. Symposierne er for BA-studerende ved kunstskolerne, og tilmelding er nødvendig hos Rikke.Hjortkjaer@dkdm.dk

 

For mere information kontakt Henrik Marstal fra RMC: henrikmarstal@rmc.dk

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share