Tilmeld dig Forretning Bag Talentet

24/01 2018

Der er nu åbent for tilmeldingerne til årets første omgang Forretning Bag Talentet. Forretning Bag Talentet er CAKIs entreprenørskabskurses for de studerende på de kunstneriske uddannelser

 

Virkeligheden for størstedelen af dimittenderne fra de kunstneriske uddannelser er, at de etablerer sig som selvbeskæftigede. Det vil sige, at man opbygger et selvstændigt virke, ofte enten som enkeltmandsvirksomhed eller freelancer, der kan sikre en indkomst der gør, at man kan opretholde en privatøkonomi såvel som et kunstnerisk virke.

  

Det kan være en stor opgave at få enderne til at mødes og fundamentet til at bære, særligt i de første år efter uddannelsen. På kurset lærer de studerende at tage hånd om denne udfordring, når de får viden om emner som selvledelse, kommunikation, fundraising, økonomi samt forretningsudvikling, -etablering og – realisering.

 

Forretning Bag Talentet er et kursus med fokus på etableringsmuligheder og opstart af selvstændig virksomhed indenfor de kunstneriske brancher.

 

 

Tilmelding

Tilmeld dig ved at sende en mail til caki@caki.dk, hvor du oplyser navn, uddannelse, årgang og telefonnummer. Fordeling af pladser sker efter først-til-mølle-princippet.

 

  

Hvor og hvornår

Kurset finder sted på Billedkunstskolen,

 

Auditoriet - Mediekunstskolen

Kunstakademiet

Kgs. Nytorv 1

1050 København K.

 

13. april 2018 - 01. juni 2018

 

 

Kursusplan

SE KURSUSPLAN FOR FORÅRSKURSET 2018.

 

 

Kontakt

For mere information kontakt CAKI:

Telefon: 41 88 25 88

E-mail: caki@caki.dk

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share