Thurston Moore udnævnt til adjungeret professor på RMC

10/06 2015

Alternativ rock-ikonet Thurston Moore fra Sonic Youth er udnævnt til adjungeret professor på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

 

Thurston Moore (født 25. juli 1958) er især kendt som sanger, sangskriver og guitarist i det indflydelsesrige amerikanske støjrockband Sonic Youth. Han er også digter, filmkomponist og stifter af pladeselskabet og forlaget Ecstatic Peace. Ud over sit store aftryk på den alternative rock med Sonic Youth er Thurston Moore med sin eksperimenterende tilgang til at stemme guitarstrenge et fast indslag på lister over Greatest Guitarists of All Time.

 

Med titlen som adjungeret professor vil Thurston Moore med jævne mellemrum afholde workshops og masterclasses på RMC og dermed give konservatoriet og musiklivet adgang til hans helt ekstraordinære kompetencer.

 

Thurston Moore er den første af en række nye udnævnelser af adjungerede professorer på RMC. Målet er at tilknytte et kollegium af musikbranche-personligheder på højeste internationale niveau, der tilsammen dækker den bredde, RMC står for – både inden for genrer og professioner i den rytmiske samtidsmusik. Det er RMC’s målsætning at kunne præsentere yderlige en til to adjungerede professorer allerede i 2015.

 

Læs mere på Rytmisk Musikkonservatoriums hjemmeside

 

(Foto: RMC)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share