Tag gratis i teatret

20/11 2014

Statens Scenekunstskole inviterer til de to gratis forestillinger ’Et Drømmespil’ og ’Mæander-logik’.

 

Et Drømmespil // 25. november – 3. december 2014

Årets musikdramatiske værk er en syret musikalsk, fysisk og visuel drømmefortælling om udfordringerne ved at være menneske. Guden Indras datter tager til jorden for at finde ud af, hvordan der er på jorden. Her bor menneskene, som har klagen som modersmål. Her findes intet, uden det har en modsætning. Gudedatteren finder snart ud af, at det er ”synd for menneskene”. Men hvorfor altid denne klage, er der ingenting, der er godt? Med sit guddommelige klarsyn tuner hun ind på de mennesker, hun møder og gennemlever flere livsbaner. I forestillingens form afspejles drømmen som tilstand ved at lade publikum bevæge sig fra billede til billede gennem tid, rum og sted. Publikum kommer både at stå, sidde og ligge under forestillingen. 

 

Mæander-logik // 1. – 3. december 2014

Forestilling må ses som et punkt på en meget lang og bugtet linje, der snoer sig på trods af krav om tilregnelighed og indre ønsker om at kunne sole sig i systemets tryghed. På vandets veje lader vi os drive. Vi forsøger at navigere, at være og blive det, vi er. Som floden der slynger sig gennem et landskab er vi ad omveje kommet fra skulptur til dans.Vi ved ikke, hvor vi ender, men nu er vi her og viser en performance, som er bygget over mæander-logik. 

 

HVOR?

Begge forestillinger finder sted på Statens Scenekunstskole, Per Knutzons Vej 5, 1437 København K

 

 

(Illustration: Statens Scenekunstskole)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share