SYMPOSIUM: Making Room

28/10 2013

Forskningsprojektet 'Nordic Art: The Modern Breakthrough' på Leeds University, Den Hirschsprungske Samling og Den Frie Udstillingsbygning inviterer til det to-dages symposium 'Making Room'.

 

Symposiet undersøger og diskuterer samtidens kunstnerdrevne institutioner og de historiske kunstforeninger- og sammenslutninger, der opstod omkring Det Moderne Gennembrud.

 

Der rejses spørgsmål til, hvordan kunstnerdrevne og selvorganiserede kunstinstitutioner spiller sammen med det øvrige institutionelle landskab, og hvorvidt de kan og skal betragtes som et institutionskritisk alternativ, en kunstnerisk praksisform eller blot som en strategisk trædesten for kunstnere i vækstlaget.

 

Programmet byder bl.a. på perspektiverende oplæg, lecture performances og besøg til Den Hirschsprungske Samling og udstillingsstedet Sydhavn Station. Se hele programmet her.

 

Hvor & hvornår?

Symposiet finder sted den 31. oktober – 1. november 2013 på Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, 2100 København Ø samt Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København Ø.

 

Tilmelding skal ske pr. mail til info@denfrie.dk med ”Registration MAKING ROOM’ i emnefeltet.

Pris: 150 kr. / 100 kr. for studerende. 

 

NB. Symposiet er på engelsk.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share