Symposium: Hvor blev dannelsen af?

08/01 2015

Den 11. marts inviterer KEA, Københavns Erhvervsakademi, til symposium om faglighed og lærende evaluering i et dannelsesperspektiv.

 

Hvordan udvikler man en faglig dannelse? Kan man forene traditionelle evalueringer med en åben og undersøgende tilgang? Og hvordan kan undervisere og studerende arbejde sammen i kreative og innovative fællesskaber? Det er nogle af de spørgsmål symposiet Hvor blev dannelsen af? tager op.

 

20 undervisere fra KEAs Design & Business-uddannelser etablerede i 2013 læringslaboratoriet Hånd i Hånd - Det Udvidede Læringsrum. Her blev seks nye evaluerings- og læringsdesign udviklet og afprøvet. På symposiet får du indblik i de nye design, nye perspektiver på faglig dannelse, evalueringskultur og inspiration til nye metoder indenfor læring, dannelse og evaluering.

 

Dagens program byder bl.a. på oplæg af musiker, komponist og forfatter, Peter Bastian, og professor ved Aalborg Universitet, Finn Thorbjørn Hansen, der er lige nu er aktuel med bogen ’Kan man undre sig uden ord?’. Se hele programmet.

 

 

Hvor & hvornår?

Den 11. marts 2015 12.30 - 19.00 på KEA, Guldbergsgade 29N, 2200 København N.

Symposiet er gratis, men der er begrænsede pladser. Bestil din billet her

Symposiet henvender sig til undervisere og alle med interesse for uddannelse, læring, kvalitet og evaluering.

 

(Illustration: KEA)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share