SVK-rundvisning for kunstneriske afgangsstuderende

29/02 2016

Den 16. marts inviterer Statens Værksteder for Kunst afgangselever ved de kunstneriske uddannelser på særrundvisning i atelierer og specialværksteder.

 

Er du ved at være færdig med din uddannelse og klar til at prøve kræfter med dine egne projekter, er et ophold på SVK måske noget for dig? Kunstnere inden for billedkunst, design, kunsthåndværk og konservering kan søge om ophold på SVK og få mulighed for at arbejde i store formater, som deres eget værksted og udstyr ikke tillader. 

 

Den 16. marts får afgangsstuderende ved de kunstneriske uddannelser mulighed for at deltage i en ekstraordinær rundvisning ledet af SVK’s direktør, Frederik Hardvendel. Kom med rundt i SVK’s 10 atelierer og de fuldt udstyrerede specialværksteder inden for:

 

 

 

Hvor og hvornår?
D. 16. marts kl. 15.00  på Statens Værksteder for Kunst, Gammel Dok Parkhus, Strandgade 27B, 1401 København K. Tilmeld dig på tilmelding@svfk.dk

 

 

(Foto: SVK)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share