Støtte til kulturprojekter

26/08 2014

Cumulis Kulturpulje hjælper kunstneriske og kulturelle projekter i gang med støtte på op til 125.000 kroner. Søg som enkeltperson, organisation eller kulturinstitution – ansøgningsfristen er 1. september.

 

Kunst og kultur stimulerer kreativitet og innovation – og derfor slår Cumuli et slag for kulturen via deres årlige kulturpuljer. Puljen er på 250.000 kroner årligt, der fordeles ud på to ansøgningsrunder og mellem to og fire projekter.

 

Cumuli støtter kunstneriske og kulturelle projekter som skal skydes i gang, når det handler om synliggørelse, spredning og markedsføring, strategisk sparring til web, sociale medier, PR, planlægning af events, filmproduktion eller udvikling af formidlings- og undervisningskoncepter.

 

Et projekt kan være en kunstudstilling, en teaterforestilling, en udgivelse, en film eller noget helt femte - puljen støtter dog ikke den fortsatte drift af eksisterende projekter. Sidste år var det de to projekter HAUT – Københavns åbne scene og Reverse – Copenhagen International Poetry Festival, der modtog Cumulis kulturpulje.

 

Ansøg inden 1. september – læs mere om ansøgningsproceduren her. (Foto: Cumuli)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share