SPOT+

09/04 2015

SPOT Festival introducerer under årets festival en ny seminar- og netværksdel kaldet SPOT+, der har fokus på branding, netværk og de fremtidige muligheder og udfordringer, musik, film og interactive står overfor.

 

Musikfestivalen SPOT Festival for upcoming kunstnere og branchefolk udvidede sidste år festivalen til også at inkludere film og interactive. I år udvider festivalen med endnu et element, nemlig en samlet seminar- og netværksdel kaldet SPOT+.

 

SPOT+ er festivalens internationale mødested og branche-del, som skaber networking mellem de danske og internationale parter og giver vidensdeling gennem internationale seminarer for musik- og filmbranchen. 

 

Under SPOT+ kan du f.eks. møde True Detective-instruktøren Janus Metz, der fortæller om sin karriere, komme til debat og seminar om streamingtjenester og forretningsmodeller, eller opleve cases og spare med branchefolk til events som Meet the Musicsupervisors 3.0 og Meet the talent 2.0.

 

Hvor og hvornår?

SPOT+ finder sted under Spot Festival 2015 fra den 30. april til den 3. Maj. Se hvordan du køber billetter til SPOT+ her


Læs også: SPOT+: Debat, oplæg og pitchingkonkurrence

 

 

(Illustration: Spot+)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share